O!O

O!O er for væbnere og seniorvæbnere på Sjælland og Bornholm. Du skal deltage i én gruppe, som du har hele weekenden til at fordybe dig i. Derudover har du masser af tid til at få FDF-venner fra hele landsdelen. Udenfor gruppetid bor du i kredsens teltlejr.

O!O er en mulighed for at samle alle kredsens ledere til en hyggelig og afslappet weekend med mulighed for at få nye ideer med hjem til kredsarbejdet, og danne sociale netværk på tværs af landsdelen.  

            Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.

Sing in

Sing in er et arrangement for alle i Landsdel 8, der har lyst til at lære de nye sange i March&Lejr at kende. Hvert år mødes vi på Rysensteen for at skråle et par timer.

Sing in finder sted i foråret, dvs. at næste arrangement vil ligge i løbet af foråret 2016. 

Rysensteen

Rysensteen tilbyder i øjeblikket lidt forskellige arrangementer, bland andet KomOmkring. I kan følge med på Rysensteens kalender og på deres Facebookside. 

KomOmkring er det nye tilbud for 18+ medlemmer. Det er typisk aftenarrangementer med et bestemt fokus. 

Eat'n'meet Eat'n'meet er et ugentligt arrangement, hvor vi samles til aftensmad og hygge hver mandag.

Arrangementet starter kl. 18, hvor vi spiser aftensmad sammen for 25 kr. pr. person (Børn under 10 år 15 kr). Det er et åbent arrangement, hvor FDFere såvel som børnefamilier og studerende er velkommen. 

Er dette et arrangement for dig, så følg med på vores Facebookside

Landsdelsledelsen

Landsdelsledelsen mødes som udgangspunkt en gang om måneden undtaget juli. Hvis du har forslag til dagsordenen, kontakt landsdelsleder Anders Damkjær Andersen

Hvis du har lyst til at følge lidt med, så kan du følge os på facebook